Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit zijn wij

Het kan soms best lastig zijn om een keuze te maken uit het ruime aanbod aan kattenproducten op de markt. Met de vele aanbieders is een goede aankoop helaas niet vanzelfsprekend. Uiteraard wil je voor je geliefde kat alleen maar goede en werkende producten. Het probleem is dat veel aanbieders altijd zullen zeggen dat hun product het beste is. 

Om je te verzekeren van de beste aankoop hebben wij kattenreview.nl opgericht. Met onze reviews en vergelijkingen zal je alleen nog maar de beste aankopen doen voor jouw kat. Ons team bestaat uit een aantal kattenliefhebbers die alleen maar het beste willen voor hun eigen kat. En dit gunnen we jouw kat ook. Wij zijn al jaren werkzaam in de branche van kattenproducten en blijven je graag de beste adviezen geven.

Missie en Visie

Bij ons staat de consument op nummer 1. Onze missie is dat iedereen een goed product voor zijn of haar kat kan vinden voor een eerlijke prijs. Wij geloven erin dat de zoektocht naar een goed product veel simpeler kan.

Om je hierbij te helpen hebben we kattenreview.nl opgericht. Ons streven is om dagelijks alleen maar tevreden bezoekers van onze site te hebben. Na het lezen van onze vele top 10 lijstjes voor de beste kattenproducten doe je voortaan geen miskopen meer en daar worden wij het allervrolijkst van.